شب قدر است؛ بخوانید:”الهی! به علی”
مؤمنان در شبی برتر از هزار ماه، هم دل و جان را به برکات و "سلام" الهی می سپارند.
به نام خدای علی (ع) و آل علی (ع)
شب قدر در نظر مسلمانان شبی بسیار ارزشمند و پر فضیلت بشمار می رود. بروز رخدادهایی عظیم در این شب، شاید دلیل اهمیت آن را روشن سازد: نزول یکجا و دفعی قرآن بر قلب مبارک پیامبر گرامی اسلام(ص)؛ تقدیر امور زندگانی فردی و اجتماعی و مادی و معنوی انسان ها تا شب قدر بعدی؛ فرود آمدن فرشتگان و “روح” درخصوص همه امور؛ دوام سلامت و امنیت کامل تا تمام شدن شب؛ همه این رخدادها موجب آن است که اهمیت یک شب از هزار ماه برتر باشد، و ارزش طاعت در آن نیز، برتر از هشتاد و اندی سال طاعت در شب های دیگر.
از منظر روایات اهل بیت(ع)، شب های نوزدهم، بیست و یکم، و بیست و سوم ماه مبارک رمضان می توانند شب قدر باشند، و با احیا و مناجات و دعا می توان پاداش شب قدر را دریافت.
اینکه امیرمؤمنان حضرت علی(ع) وصی بلافصل پیامبر اکرم(ص) در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان مورد سوءقصد تروریستی متحجران منافق قرار گرفته و در شب بیست و یکم آن، به لقاءالله و مقام “فرحین بما آتاهم الله من فضله” نائل شده اند، اهمیت شب قدر را در دل و جان مومنان و دوستداران خاندان رسالت، مضاعف ساخته است.
مؤمنان در شبی برتر از هزار ماه، هم دل و جان را به برکات و “سلام” الهی می سپارند؛ و هم یاد و معرفت و محبت بزرگمردی را در لوح ضمیرشان یادآور می شوند، که نوزدهم رمضان سال چهلم قمری، هاتف الهی در سوگ او، ناله برآورد: سوگند به خدا که ارکان هدایت درهم شکست….!
چه نیک است در چنین شب های کریم و آکنده از رحمت، برادران و خواهران اهل ایمان بخصوص آن دسته ای که مبتلای به ظلم مستکبران و کافران هستند، را در ثواب اعمال و دعاهای خود، شریک سازیم.
خادم الشهداء؛ رضا یداللهی زاده | معاون حقوقی و توسعه توانمندی قرارگاه فرهنگی همگام با خادمان جمهور